Καλλυντικά στην Θεσσαλονίκη από την Cle De Beaute

Οι περισσότεροι πελάτες ινστιτούτων συμφωνούν ότι τα προϊόντα που προμηθεύονται από τους αισθητικούς είναι πολύ καλύτερα σε ποιότητα αλλά και σε τιμές από τα προϊόντα που πωλούνται αλλού.

Σε αυτό συμφωνούν οι ειδικοί.

Οι περισσότεροι χημικοί δέχονται ότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των επαγγελματικών καλλυντικών είναι σαφώς ανώτερες σε ποιότητα και ποσότητα.

Γιατί να προμηθευτείτε τα καλλυντικά σας από ινστιτούτα αισθητικής

Είναι επαγγελματικά γιατί χρησιμοποιούνται στην καμπίνα από επαγγελματίες και απευθύνονται σε δέρματα με απαιτήσεις.

  • Είναι πολύ πιο δραστικά από τα προϊόντα του εμπορίου. Περιέχουν δραστικές ύλες, που απαιτούν χρήση με προσοχή. Οπωσδήποτε είναι απαραίτητη η συμβολή του ειδικού.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα στις περιποιήσεις στο ινστιτούτο, απαραίτητη είναι η εφαρμογή στο σπίτι των προϊόντων της ίδιας σειράς.
  • Ο αισθητικός είναι ο μόνος που πιάνει το δέρμα, βλέπει τις ανάγκες του, κάνει διάγνωση. Είναι ο μόνος ειδικός που έχει την αρμοδιότητα να προτείνει καλλυντικά.
  • Ο αισθητικός είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα προβλήματα του δέρματος και μπορεί να προτείνει λύσεις.
  • Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες, είναι σαφώς ανώτερα, πιο εξειδικευμένα και πιο περιεκτικά από οποιοδήποτε προϊόν του εμπορίου προϊόντα απευθύνονται στον επαγγελματία μιλάνε με την ποιότητα τους, όχι με τη διαφήμιση, ούτε με τα μεγάλα ονόματα.
  • Σε οποιοδήποτε μαγαζί που μπαίνετε αγοράσετε προϊόντα, είστε βαμμένη. Ποιός μπορεί με μια ματιά να κάνει διάγνωση; Κανένας. Η διάγνωση γίνεται στη καρέκλα του αισθητικού.
  • Ποιός βλέπει το δέρμα περισσότερο από τον αισθητικό, που δουλεύει πάνω σε αυτό; Σε μια ώρα ή περισσότερο από μια ώρα που διαρκεί μια περιποίηση, ο αισθητικός έχει το χρόνο να διαγνώσει όλες τις ανάγκες του δέρματος.