Μπορεί η Μεγάλη Εβδομάδα να μην ενδείκνυται για φαντεζί make up, όμως η βραδιά της Ανάστασης απαιτεί κάτι ιδιαίτερο και ελκυστικό.

Φορέστε τα καλά σας, βάψτε τα νύχια σας με έντονο χρώμα και συνεχίστε με το μακιγιάζ σας.

Ακολουθείστε λίγες από τις συμβουλές μακιγιάζ για να λάμψετε την Ανάσταση..

Πρόσωπο: Για να έχετε μια όμορφη όψη στο πρόσωπο, προετοιμάστε την επιδερμίδα σας πριν το make up κάνοντας μια απαλή απολέπιση και στη συνέχεια απλώνοντας με κυκλικές κινήσεις την υδατική σας κρέμα, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Περιμένετε πέντε λεπτά και μετά απλώστε το make up.

Χρησιμοποιήστε μια διάφανη για να προσθέσετε περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ στο τέλος του μακιγιάζ.

Μάτια: Ανάλογα με το τι αποτέλεσμα επιθυμείτε , καλό είναι να προτιμήσετε και τις κατάλληλες σκιές ματιών: οι ματ ενδείκνυνται για τα πιο βραδινά και εντυπωσιακά λουκ , όσες είναι περισσότερο διάφανες και σε μορφή κρέμας είναι κατάλληλες για τις πρωί ώρες, ενώ όσες δημιουργούν μεταλλικές ανταύγειες είναι ιδανικές για ένα περισσότερο μοντέρνο μακιγιάζ.

Για ένα πιο συντηρητικό  αποτέλεσμα μπορείτε να δώσετε χρώμα στο βλέμμα σας αντικαθιστώντας το μαύρο σκούρο αϊλάινερ με κάποιο στα χρώματα της μόδας. Τολμήστε το λαχανί, το πράσινο ή το μωβ. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκιές σε μοντέρνα χρώματα π.χ. κοραλλί.

Χαρίστε ιδανική λάμψη στο βλέμμα σας απλώνοντας ένα μολύβι που ιριδίζει στην εσωτερική γωνία των ματιών. Επίσης μπορείτε με το ίδιο μολύβι να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, αν το απλώσετε στο εσωτερικό τους.

Φρύδια: Φροντίστε να έχουν τα φρύδια σας το σωστό σχήμα διαμορφώνοντας τα με το τσιμπιδάκι και τελειοποιήστε το σχήμα τους με ένα μολύβι ή μια σκιά μερικούς τόνους πιο ανοιχτά από το χρώμα των φρυδιών, αν είναι σκουρόχρωμα, ή 1-2 τόνους πιο σκούρα ή στο φυσικό χρώμα των φρυδιών αν είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα.

Χείλη: Για ζουμερά, σέξι χείλη, ακολουθήστε την παραδοσιακή τακτική του περιγράμματος στην ίδια απόχρωση με τα χείλη προκειμένου να τονίσετε το σχήμα τους. Αποφύγετε να βγείτε πιο έξω  από τη φυσική τους γραμμή αν θέλετε να τα κάνετε να δείχνουν περισσότερο σαρκώδη και σέξυ. Περάστε τα χείλη με κραγιόν και στη συνέχεια απλώστε μια ελάχιστη ποσότητα ιριδίζοντος λιπ κλός στο κέντρο του κάτω χείλος. Να θυμάστε πως τα έντονα χείλη απαιτούν ιδιαίτερα διακριτικό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Προτιμήστε τα κοραλλί, τα ροζ, ανάλογα πάντα με τα μάτια.

 

TIPS:  

  • Μην το παρακάνετε με τις ψεύτικες βλεφαρίδες.
  • Ο χειμώνας έχει φύγει, οπότε μην κάνετε πια τα μάτια σας να δείχνουν σκοτεινά ή  μελαγχολικά.

 

Χαρούμενο Πάσχα σε όλες μας!!!

by Κοντοπούλου Θάλεια make up artist