0 %

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου μετά το καλοκαίρι μπορεί να ξεκινήσει με την διαδικασία του βαθύ καθαρισμού. Ξεκινάμε με έναν απλό καθαρισμό (ντεμακιγιάζ) για να απομακρυνθούν οι ρύποι ή το μακιγιάζ. Έπειτα ακολουθεί το πίλινγκ, δηλαδή η απολέπιση του δέματος που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Ο καθαρισμός πλέον γίνεται και χωρίς ατμό, έτσι αφού γίνει η εξαγωγή του σμήγματος εφαρμόζονται διαφορετικές κρέμες & μάσκες για κάθε τύπο δέρματος, γεγονός που καθιστά κάθε καθαρισμό ξεχωριστό.

Treatment no2 Για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να «ξεδιψάσει» και ν’ αποκτήσει μια πιο φρέσκια & υγιή όψη μπορούμε να προχωρήσουμε στη συνέχεια σε μια βαθιά ενυδάτωση προσώπου. Η “μεσοθεραπεία προσώπου” θεωρείται μια από τις πλέον αγαπημένες θεραπείες για την αντιμετώπιση του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος. Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που κάνουν αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Treatment no3Ο συνδιασμός της μεσοθεραπείας με την μέθοδο Fraxpeel είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, αυξάνει θεαματικά την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών (όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά) όταν αυτά εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα.

Treatment no4Η θεραπείες με οξέα είναι από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους βελτίωσης της εικόνας του προσώπου. Με το πίλινγκ με οξέα φρούτων: