Όσο καλά και να είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις άψογο αποτέλεσμα αν δεν έχεις τα κατάλληλα σύνεργα.

Σε σχήμα βεντάλιας

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο γιατί διορθώνει τις ατέλειες. Σε περίπτωση που η επιδερμίδα σου έχει λερωθεί από τις σκιές που άπλωσες στα βλέφαρα, χρησιμοποίησε το πινέλο-βεντάλια για να απομακρύνεις με απαλές κινήσεις την περιττή ποσότητα από το δέρμα.

Στρογγυλό, μεγάλο, με πυκνές τρίχες

Είναι ιδανικό για να απλώνεις την πούδρα στο πρόσωπό σου. Ο σωστός τρόπος είναι οι απαλές κυκλικές κινήσεις. Καλό είναι πριν από τη χρήση να απομακρύνεις την περιττή ποσότητα τινάζοντας το πινέλο σε χαρτί.

Φαρδύ και μεγάλο

Για να απλώσεις το ρουζ, απλά κράτα τον κανόνα: όσο λιγότερο προϊόν τόσο το καλύτερο.

Πινέλο σκιάς με στρογγυλεμένες άκρες

Είναι κατάλληλο για να απλώνεις τη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και να δημιουργήσεις το απόλυτο smoky μάτι.

Μεσαίο, με πυκνές τρίχες

Επίλεξε το για να απλώσεις το make-up με επαγγελματικές κινήσεις στο κούτελο, τα μάγουλα, στη μύτη, στο πιγούνι και να φτάσεις με ελαφριές πινελιές μέχρι το λαιμό και το ντεκολτέ.

Λοξό πινέλο σκιάς

Είναι ιδανικό για να τονίσεις το περίγραμμα των ματιών ή για να τελειοποιήσεις το σχήμα των φρυδιών σου.

Πολύ λεπτό

Για να απλώνεις το κραγιόν στα χείλη. Ειδικά οι σκούρες αποχρώσεις ενός κραγιόν απαιτούν οπωσδήποτε λεπτό πινέλο χειλιών για να απλωθούν σωστά, βοηθώντας τις στρώσεις να διαχέονται ισόποσα και αρμονικά στα χείλη. Το λεπτό πινέλο είναι επίσης κατάλληλο για να απλώσεις το make-up όμορφα στα ευαίσθητα και δύσκολα σημεία, όπως την περιοχή κάτω από τα μάτια, πάνω και κάτω από τη ρίζα των φρυδιών και τις κάτω πλευρές της μύτης (στα ρουθούνια).