Σωστή επιλογή προϊόντων καθαρισμού:

Το πρώτο που πρέπει να προσέξεις, είναι να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα για τον καθαρισμό του σώματός σου. Διάλεξε με προσοχή τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις και προτίμησε αυτά που έχουν καλλυντική σύνθεση και όσα δεν προκαλούν ξηρότητα στο δέρμα.

Μπάνιο-ντους:

Το επόμενο βήμα στην πορεία για ένα λαμπερό σώμα, είναι η ώρα του μπάνιου και το τι πρέπει να προσέξεις και εδώ. Είναι καλό να αποφύγεις το πολύ ζεστό νερό στο ντους ή στο αφρόλουτρο. Επίσης, προσπάθησε όσο κι αν το απολαμβάνεις και σε χαλαρώνει, το μπάνιο σου να μην υπερβαίνει τα είκοσι λεπτά διότι το νερό ξηραίνει την επιδερμίδα μας.

 Μετά το μπάνιο:

Όταν τελειώσεις με το μπάνιο σου, είναι καλό να ταμπονάρεις το δέρμα σου με μια απαλή πετσέτα και σε καμία περίπτωση να μην αφήνεις το νερό να στεγνώνει πάνω σου. Στη συνέχεια, για σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας, άπλωσε σε όλο το σώμα σου μια ενυδατική κρέμα και κάνε ταυτόχρονα ένα απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να απορροφηθεί τέλεια η κρέμα από το δέρμα σου.

 Σκληρά σημεία:

Για τα σκληρά σημεία στο σώμα σου (π.χ. αγκώνες, γόνατα, φτέρνες) και για να μπορέσεις να τα κάνεις κι αυτά λαμπερά και μεταξένια, φρόντισε να επιλέξεις ειδικά προϊόντα με πιο πλούσια σύνθεση και πιο έντονη δράση όπως οι μάσκες (υπάρχουν και συγκεκριμένες μάσκες ποδιών) ή τα body butters.

 Κρέμες σύσφιξης:

Τέλος, η συνταγή της επιτυχίας για ένα λαμπερό και μεταξένιο σώμα είναι να χρησιμοποιείς σε όλη τη διάρκεια του χρόνου κρέμες σύσφιξης και όχι μόνο λίγο πριν κάνεις την εμφάνισή σου στην παραλία. Οι κρέμες σύσφιξης βελτιώνουν θεαματικά την υφή του σώματός μας και το κάνουν πιο σφριγηλό.

Μια τελευταία συμβουλή… εμπιστευτείτε τους ειδικούς!